Verzenden & retouren

Verzendkosten:

Hieronder vindt u de verzendkosten die wij hanteren.
België, Nederland: € 6,50
Europa: € 13,50
Rest van de wereld: Prijs is afhankelijk van het land en de grootte van de bestelling. AUB mailen voor de verzendkosten.

Retourneren:

Wanneer u een verkeerd artikel heeft besteld, of wanneer u om een andere reden iets wilt terugsturen, dan kunt u overeenkomstig de wet "kopen op afstand" het betreffende artikel binnen 14 kalenderdagen, zonder opgaaf van reden retourneren. De retour verzendkosten hiervoor zijn op kosten van de klant.

Belangrijk is wel dat de verpakking niet is geopend en de verzegeling niet is verbroken. Artikelen waarvan de gesloten verpakking of de verzegeling intact zijn mogen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Neem in alle andere gevallen (bv. een garantiereparatie) altijd contact met ons op via het contactformulier. Onderstaande artikelen kunnen niet retour gestuurd worden:
- Op maat gemaakte of aangepaste artikelen, bijvoorbeeld een bouwpakket met soldeeroptie.
- Speciaal voor u bestelde artikelen.
- Artikelen die in grote aantallen voor u besteld zijn.

Als een onderdeel defect blijkt of schade heeft bij ontvangst, dient u een email te sturen op info@e-stynus.com . Halfgeleiders en onderdelen waar aan gesoldeerd is, zijn uitgesloten van garantie. Onderdelen die in garantie worden vervangen worden kosteloos opgestuurd mits ze op voorraad zijn.

De garantie vervalt als:
- u de schade zelf heeft aangericht;
- er sprake is van schade aangericht door derden;
- het verwerkt/gesoldeerd is in een toepassing.

Copyright © 2024 ElektronicaStynus. Powered by Zen Cart